TipsTrends

5 leuke budgetproof cadeautjes!

258views

Is er iemand in je omgeving binnenkort jarig? Of heeft er iemand wat te vieren en ben jij ook uitgenodigd om hier aan deel te nemen? Dan is dit het uitgelezen moment om op jacht te gaan naar het juiste cadeau. Je wil natuurlijk niet met lege handen komen. Wanneer je financieel echter niet zo ruim zit, kan het lastig zijn om een goed cadeau te bedenken. Natuurlijk zou je dolgraag al je dierbaren een prachtig groot cadeau geven, maar dit is niet altijd mogelijk. Bovendien is het ook niet echt noodzakelijk. Meestal vinden mensen het al fijn als je er bent. Een cadeautje is dan alleen maar de extra ‘kers op de taart.’ Ben jij op zoek naar een cadeau wat niet alleen goed in de smaak zal vallen, maar ook nog eens zeer budgetproof is? Scroll dan snel verder voor onze top 5 leuke budgetproof cadeautjes van dit moment.

1.    Happy Socks

Sokken kan je nooit genoeg hebben. Nu kunnen we het begrijpen als je niet met een simpel paar sokken op een feestje wilt verschijnen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om dit cadeau nog net wat specialer te maken. Bijvoorbeeld door de aankoop van zogenaamde happy socks. Deze zijn iets duurder dan een gewoon paar sokken (denk aan een prijsklasse tot 10 euro), maar ook direct een stuk leuker om te geven. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en toveren gegarandeerd een glimlach op de mond van de ontvanger.

happy socks

2.    Lekkere snacks

Is degene die een feestje viert een ware liefhebber van eten? En kan je deze altijd een plezier doen met een zak chips, bijzondere snoepjes of gewoon een simpele reep chocolade? Dan is dit natuurlijk een prima cadeau. Wil je het net wat specialer maken? Ga dan zelf in de keuken staan en maak een aantal heerlijke snacks om cadeau te doen. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar toont ook aan dat je heel veel moeite hebt gedaan om een mooi (en bovenal lekker) cadeau te maken.

3.    Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten hoeven helemaal niet duur te zijn. Het hangt er natuurlijk helemaal van af waar je ze koopt. Ga daarom maar eens op onderzoek uit bij één van de drogisterijen bij jou in de buurt. Producten van het eigen merk zijn vaak stukken goedkoper en net zo fijn. Verzamel een aantal leuke producten, doe ze in een mooi cadeautasje en je hebt het perfecte cadeau.

4.    Een grappige mok

Is degene voor wie het cadeau is een echte koffie- of theeleut? Dan is het natuurlijk leuk om hier een beetje op in te spelen met een grappige mok. Deze kan je in budgetzaken al voor enkele euro’s op de kop tikken. Hou je nog een beetje ruimte over binnen jouw budget? Vergezel dit cadeau dan met zijn of haar favoriete thee of koffie. Succes gegarandeerd!

Een grappige mok

5.    Een boekenlegger

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte boekenliefhebber? Ga dan op zoek naar een prachtige boekenlegger. En dan geen standaard boekenlegger die je in iedere winkel kunt kopen, maar een uniek en grappig exemplaar. Zo tover je iedere keer dat hij of zij een boek openslaat een glimlach op het gezicht. Goedkoop en ook nog eens leuk om te geven én te krijgen.

 

Leave a Response