verpakkingsdozen
BesparenOndernemen

Verzenddozen voor je bedrijf

295views

Er wordt elke dag een grote hoeveelheid besteld online. Deze producten moeten allemaal verpakt worden. Zowel bedrijven als particulieren hebben een verpakking nodig om het product in te verzenden, vaak wordt er gebruik gemaakt van een verzenddoos. Wil je ook graag jouw producten verzenden in een verzendoos? Kijk dan eens op de site van Rotimshop. Op de webshop staan verschillende verzenddozen die gemakkelijk online zijn te bestellen. Alleen moet je het verschil wel even weten, wij vertellen je graag verder over de verzenddozen.

Kartonnen dozen

Een normale kartonnen doos is bij iedereen wel bekend. Dit is een verzenddoos die ook wel Amerikaanse vouwdoos wordt genoemd. De dozen kan je zelf in elkaar vouwen en moet je stevig vastplakken met tape. Omdat je de doos zelf moet vastplakken is dit ook gelijk de goedkoopste variant. Bij Rotimshop heb je de keuze uit een enkele golf of een dubbele golf kartonnen doos.

Postdoos

Een postdoos laten bedrukken

Een verzenddoos die makkelijk in gebruik is, is de postdoos. Dit zijn dozen met een klep. De doos wordt plat aangeleverd, je moet de doos dus nog wel even zelf in elkaar zetten. De postdoos is eenvoudig te sluiten omdat er een plakstrip aan zit. De voordelen van deze doos zijn dus dat het gemakkelijker is, want je hebt geen tape nodig en daarnaast scheelt het ook nog eens tijd.

Een autolock bodem

Wil je graag je producten sneller kunnen inpakken? Of ben je gewoon op zoek naar meer gemak? Dan zijn kartonnen dozen met een autolock bodem geschikt! Deze dozen zijn zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is de doos uitvouwen en de bodem vasts drukken. Je hebt voor de bodem dus geen tape nodig want die sluit vanzelf. Het is ook mogelijk om voor een autolock doos te kiezen die een plakstrip heeft, dit zorgt voor nog meer gemak.

Verzendozen bestellen bij Rotimshop

Nieuwsgierig geworden naar de dozen van de Rotimshop? Kijk dan eens op de website! Het is namelijk ook mogelijk om de dozen te bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo. Wil je graag meer weten over het bedrukken? Neem dan contact op met de klantenservice!

Leave a Response