Whiteboard
BesparenOndernemenTips

Alles over dé tool om je financiën inzichtelijk te maken

467views

Al je geldzaken handig op een rijtje? Wil je inzicht hebben in je financiën? Dan wil je alles weten over whiteboards. Whiteboards zijn de ideale manier om te brainstormen en overzicht te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten waardoor je altijd wel een kunt vinden die bij jouw doel past. Alles over weekplanners, het bedrukken van whiteboards en whiteboards voor aan de muur lees je in deze blog.

Weekplanner geeft inzicht

Een weekplanner whiteboard geeft inzicht in wie wanneer iets heeft uitgegeven. Als je samen woont met meerdere personen in een gezin deel je waarschijnlijk de kosten van de alledaagse boodschappen. Vaak eet je ook samen met elkaar en dan biedt een weekplanner uitkomst om de uitgaven inzichtelijk te maken. Zo kun je op de weekplanner aangeven wie wanneer thuis eet en wie er kookt en boodschappen doet. Degene die de maaltijd verzorgt kan daarbij aangeven hoeveel hij/zij heeft uitgegeven aan het eten. Dan heb je daar achteraf ook geen gedoe meer over. Iedereen kan het zo overzichtelijk voor zich zien, ideaal dus om overzicht te houden over de uitgaven voor de boodschappen.

Bedrukken van een whiteboard

Als je graag voor je organisatie een whiteboard wilt waarbij je goed overzicht kunt houden op de financiën, kan het aantrekkelijk zijn om een whiteboard te bedrukken. Op die manier past het whiteboard bij de sfeer van jouw bedrijf en creëer je een persoonlijke uitstraling. Een whiteboard bedrukken bij whiteboardshop.nl gaat snel doordat er een korte doorlooptijd is. Zo kun je op het whiteboard handige tabellen laten bedrukken waardoor je zelf alleen nog maar de cijfers op hoeft te schrijven. Zodra de berekeningen niet meer relevant zijn, kun je zo weer uitwissen. Dan kan het whiteboard voor een volgend project worden gebruikt.

Whiteboard op maat laten maken

Een whiteboard op maat gemaakt kan handig zijn wanneer je specifieke eisen hebt aan het whiteboard. Je kunt de op maat gemaakte whiteboards handig ophangen op welke plek je maar wilt. Zo heb je waar je maar wilt overzicht over de financiën. De enigste plek waar het whiteboard niet kan hangen is aan deuren of het trapgat.

Je kunt ook een opgemaakte optie kiezen als je gaat voor een whiteboard voor de muur. Je kunt dan een gehele muur als whiteboard oppervlak gebruiken. Hoe tof is dat? Zo heb je alle ruimte om jouw berekeningen op te maken en aan anderen te laten zien. Verder is er ook ruimschoots plek om samen met anderen aan een project te werken. Ideaal dus om te brainstormen maar ook om inzichtelijk te maken waar je mee bezig bent. Daarbij zie je helemaal niet hoe het whiteboard is vastgemaakt omdat het geheel onzichtbaar is. Het is dus de ideale budgetoplossing waarbij mooi en praktisch samen gaan. Jouw muur ziet er altijd indrukwekkend uit en je kunt er ook nog eens tijdens het werken gebruik van maken. Deze multifunctionele tool is dus zeker het geld waard.

 

Leave a Response