Bureau
TipsTrends

Tips om goedkoop de betonlook in huis te halen

107views

Een nieuw interieur is altijd leuk, maar kost helaas ook een paar centen. Vaak laten veel mensen daarom ook de droom van een nieuw interieur varen. Toch is het niet altijd nodig om veel geld uit te geven als je een nieuwe look aan je huis wil toevoegen. Zo kan je bijvoorbeeld heel goedkoop een gave betonlook aan je huis geven zonder dat je de hele vloer moet laten vervangen. Neem eens een kijkje op http://www.homeofconcrete.com/nl/ om de mogelijkheden voor een betonvloer te onderzoeken. Het makkelijke van deze vloeren is dat je er weinig voor nodig hebt en de klus zelf gemakkelijk kan klaren. Daarnaast geeft een mooie betonvloer een luxueuze uitstraling.

Betonvloer in de badkamer

Een luxe uitstraling en een klus die je zonder hulp zelf kan doen. Dat klinkt als de budgetvriendelijke optie die we nodig hebben. Je kan badkamer beton cire online kopen en zelf direct aan de slag gaan. Vooral met vloeren zoals die van de badkamer kan de betonlook erg mooi staan. Het grijze beton kan je namelijk erg goed combineren met klassieke witte badkamertegels, rekjes van hout of bamboe en gezellige kleuren handdoeken op een rekje of aan een hanger. Naast dat de vloer ontzettend mooi en strak staat, is het ook nog een handige vloer voor in de badkamer. Het dichte beton is namelijk ook watervast. Schimmels maken daardoor nog weinig kans om zich in jouw vloer te nestelen en dat scheelt ook weer een hoop schoonmaakwerk.

Kleurrijk chalk paint

Niet iedereen houdt van grijze vloeren of zelfs van grijze muren, maar de betonlook trekt mensen wel aan. Gelukkig kan je ook voor deze mooie optie gaan en je eigen kleur kiezen. Met chalk paint verf je namelijk heel makkelijk over de grijze muren en vloeren heen en maak je elke ruimte precies zoals jij het wil. Chalk paint is een soort verf die vaak in één keer goed dekt en zich aan allerlei materialen hecht. Zo dus ook beton. Zoek je lievelingskleur uit en maak de betonlook af in de kleur waar jij van houdt. Heb je nog verf over? Geen probleem! Omdat de verf op allerlei materialen gesmeerd kan worden, hoef je niet te stoppen bij alleen de vloer.

Een nieuw huis van binnen

Zoek je dus nog een budgetvriendelijke optie om je huis opnieuw te stijlen, kijk dan even op betoncire.shop voor inspiratie. Geen je vloer, de muren, het trappenhuis of de keuken een mooie en goedkope betonlook en tover de ruimtes stuk voor stuk om. Dit kan de restyling van je huis worden waar je al een hele tijd op wacht. Zonder al te veel moeite kan je de vloeren of muren van je huis veranderen. Zoek er een leuke kleur bij en verf alles in de gewenste teint. Shop er nog een paar mooie meubels bij uit de kringloop. Of pimp je eigen meubels met bijvoorbeeld chalk paint. De oude keukenstoelen krijgen ineens een heel nieuw jasje en de versleten bank ziet er uit als nieuw door de verandering in het interieur.

 

Leave a Response