Op deze 3 dingen mag je NOOIT geld besparen
BesparenTips

Op deze 3 dingen mag je NOOIT geld besparen!

576views

Geld besparen kan ontzettend leuk zijn. De meeste mensen kunnen er dan ook enorm van genieten als ze leuke acties ontdekken en noodzakelijke aankopen voor een klein prijsje op de kop kunnen tikken. Hoewel het soms niet anders kan is bezuinigen op bepaalde zaken echter niet altijd even verstandig. Want goedkoop is ook regelmatig duurkoop. Daarom vertellen we je in dit artikel waar je juist NOOIT op moet besparen. En raar maar waar: op de lange termijn levert dit alleen maar heel veel op. Een kwalitatieve pen bij pwakkerman.com kan je op de lange termijn juist heel veel geld besparen. En dit is maar één van de talloze dingen waar je beter niet op kunt besparen. Wij zetten de 3 belangrijkste zaken op een rijtje!

1.    Schrijfgerei

Het belang van goede pennen wordt nog vaak onderschat. Waarom zou je immers tientallen euro’s aan een pen uitgeven als je ook voor twee euro een hele pakje balpennen in huis kunt halen? Zeker wanneer je moet bezuinigen kan dit heel verleidelijk zijn. Bedenk echter wel goed hoe vaak deze pennen stukgaan of simpelweg kwijtgeraakt worden. Hoeveel pennen verslijt jij per jaar? Het antwoord zal je waarschijnlijk verbazen. Hoewel het dan in eerste instantie voordelig lijkt om voor een goedkoop pakje balpennen te kiezen, zal dit op de lange termijn juist extra veel geld kosten. Zeker wanneer je iedere twee weken weer een nieuw pakje nodig hebt.

Daarom is het slimmer om direct in een kwalitatieve Parker pen te investeren. Deze gaat niet alleen veel langer mee, maar je zal er waarschijnlijk ook veel zuiniger op zijn. Wanneer je je pen goed onderhoud kan deze een leven lang mee. Zo ben je op de lange termijn zeker goedkoper uit.

Parker pen

2.    Eten

Wanneer we willen bezuinigen zullen we allereerst naar onze wekelijkse uitgaven kijken. Hierbij spelen de boodschappen een belangrijke rol. Het is dan ook voor de hand liggend dat je hier als eerste op zou willen besparen. Toch is er iets vreemds aan de hand in de supermarkt. Is het je bijvoorbeeld wel eens opgevallen dat een zak snoep veel goedkoper is dan een groot stuk fruit of een aantal groentes? Gezond eten is nog altijd duurder dan ongezond eten. Probeer echter niet vaker ongezond te eten, want ook dit kan op de lange termijn een enorme kostenpost opleveren. Voor je het weet zit je met je lamy vulpen bij pwakkerman een tandartsformulier in te vullen voor je zoveelste gaatje. Of moet je naar het ziekenhuis omdat je gezondheid enorm achteruit is gegaan. En we hoeven je niet te vertellen voor welke kosten je dan komt te staan.

Kies daarom liever voor gezond eten in de aanbieding of geef toch enkele euro’s extra uit. Dit levert uiteindelijk veel financiële- en gezondheidsvoordelen op.

3.    Fooi

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat je liever de hand op de knip houdt. Wanneer je er echter toch voor kiest om ergens een lunch te nuttigen is het wel zo netjes als je toch een blijk van waardering geeft. Dit hoeft echt geen tientallen euro’s te kosten. Iedere cent is al mooi meegenomen voor de bediening. Schroom je dan ook zeker niet om een fooitje van € 0,50 te geven. Ook de kleine beetjes helpen.

Heb je echt geen extra geld bij de hand en wil je toch een blijk van waardering geven? Schrijf dan een briefje met je Waterman pen van Pwakkerman.com en laat weten wat je van de service vond. Je zal merken dat ook dit heel erg gewaardeerd zal worden. En het kost je bovendien niets.

Leave a Response