Magic is hét Hospitality Systeem
OndernemenTipsTrends

Magic is hét Hospitality Systeem van de toekomst

157views

Ben jij op zoek naar een klantvriendelijk en efficiënt systeem waarmee je het niet alleen voor de klant, maar ook voor jezelf nog makkelijker kunt maken? Veel horecaondernemingen hebben moeite met het plannen en bijhouden van evenementen als bruiloften, verjaardagen, babyshowers, vergaderingen en meer. Zij missen een goed Hospitality Systeem waarmee niet alleen makkelijker, maar vooral sneller gewerkt kan worden. De oplossing hiervoor is dichterbij dan je denkt: Restau biedt IT-oplossingen voor de horeca waar ook jouw onderneming optimaal van kunt profiteren. Lees snel verder om meer te ontdekken over dit complete systeem.

Jij kunt nu gaan profiteren van slimme IT-oplossingen voor de horeca

Bestaat er een Hospitality Systeem dat niet alleen alle klanten en leveranciers beheert, maar ook evenementen tot in de puntjes organiseert, draaiboeken maakt en hiervoor de nodige keuken- en partysheets maakt voor het personeel? Dat systeem bestaat zeker, bedacht en ontwikkeld door Restau, het bedrijf voor IT-oplossingen voor de horeca. Restau houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe, revolutionaire en vooral effectieve oplossingen voor restaurants en event-, trouw- en vergaderlocaties. De software Magic is dan ook alles wat je als horecaondernemer nodig hebt.

Waar kun jij van profiteren met dit Hospitality Systeem? In de eerste plaats is het belangrijkste voordeel dat je enorm veel tijd zult gaan besparen. Doordat je alles op één plek hebt en heel veel automatisch gebeurt, is er sprake van maar liefst 80% tijdsbesparing. Daarbij komt ook nog eens de toename van offerte aanvragen via de website met maar liefst 65%. Dit komt onder andere door de online offerteplanner; hier lees je alles over in onderstaande tekst.

Online offerteplanner: paradepaardje van het Hospitality Systeem

Behalve het feit dat het Hospitality Systeem van Restau niet alleen voor veel meer tijd zorgt, kun je er dus ook nog eens veel meer geld aan verdienen. Dit komt onder andere door de online offerteplanner. Wat houdt dit in?

 • De online offerteplanner is een programma, geïntegreerd in de website waarmee klanten zelf een offerte kunnen maken;
 • Dit bespaart jou dus veel tijd, omdat je dit zelf niet hoeft te doen op basis van aanvragen van de klant;
 • Via de online offerteplanner kunnen bijvoorbeeld bruidsparen tot in de details aangeven hoeveel gasten er komen en wat de wensen zijn;
 • Jij kunt hier vervolgens mee aan de slag gaan; wijzigingen doorvoeren indien nodig en een draaiboek maken op basis van de offerte;
 • Het resultaat? Een zeer gedetailleerde offerte voor de klant; een snelle online betaling en een snelle organisatie van de grote dag.

Het voordeel van klantenbeheer met Magic

Magic is meer dan alleen een slim Hospitality Systeem voor de klant. Ook voor jezelf is het een belangrijke schakel in je dagelijkse werkzaamheden. Magic is onder andere een van de slimste IT-oplossingen voor de horeca als het gaat om klantbeheer. Je kunt in het systeem al je klanten en leveranciers vinden. Het uitgebreide systeem beheert contactpersonen, laat betaaloverzichten zien, regelt vaste klantenkorting, maakt reeksen en kopieert offertes en zorgt voor het complete CRM pakket. Je verzamelt ongekende kennis van een klant dankzij de statistieken die voor je klaarstaan. Zo maak je slimme veranderingen in het aanbod op basis van real-time gegevens. Zo behaal je de optimale winst.

Slimme IT-oplossingen voor de horeca: stel zelf arrangementen samen

Het is daarnaast ook goed mogelijk om zelf arrangementen te maken. Het aanbieden van arrangementen met behulp van slimme tools is nog nooit eerder vertoond. Met Magic kun jij zelf online arrangementen aanbieden op je website. De klant zoekt op een datum en vult het aantal gasten in en krijgt vervolgens de beschikbare arrangementen zien die op deze datum beschikbaar zijn. Je profiteert onder andere van de volgende voordelen:

 • Snel duidelijkheid over beschikbare arrangementen;
 • Je kunt arrangementen aanbieden zonder limiet;
 • Arrangementen kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant.

Alles gaat digitaal en daar pluk jij de vruchten van

Dat Magic tot een van de slimste IT-oplossingen voor de horeca behoort, is geen geheim meer. Steeds meer ondernemingen in de horecasector kiezen voor dit slimme systeem. Niet alleen vanwege de klantvriendelijkheid, maar vooral de snelheid en efficiëntie waarmee de zaken geregeld kunnen worden. Maak een digitaal draaiboek, houd de keuken en het overige uitvoerend personeel op de hoogte door middel van sheets; zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Je kunt eenvoudig en snel wijzigingen doorvoeren. Denk bijvoorbeeld aan dieetwensen of het aanpassen van arrangementen. De mogelijkheden met dit slimme Hospitality Systeem zijn zeer uitgebreid en bieden voor iedere onderneming de juiste oplossingen.

IT-oplossingen voor de horeca

Betalingen via het Magic Hospitality Systeem

Ook als het gaat om factureren en betalen is dit Hospitality Systeem de beste keuze. Je zult ontdekken dat je ook hierin verschillende mogelijkheden hebt. Zo kun je onder andere je klanten online laten betalen. De facturatie gaat automatisch, evenals het versturen van betaalherinneringen. Hier heb je dus zelf geen omkijken naar. Verder worden facturen automatisch geproduceerd en kunnen direct door naar de administratie. Andere voordelen bij betaling via Magic zijn:

 • De btw wordt automatisch voor je berekent en is gemakkelijk terug te zien in de administratie;
 • Door de automatische betaalherinneringen heb je nauwelijks administratieve handelingen meer;
 • Je hebt een real-time overzicht van betalingen, openstaande en verlopen facturen.
 • Wordt er drank geschonken op een event? Kies voor drankafkoop of turven. De drankjes worden direct berekend op de eindafrekening en factuur;
 • Behalve automatische facturen kun je ook zelf handmatig facturen maken in Magic voor allerlei zaken.

Kies voor een demo en ontdek de grenzeloze voordelen van Magic

Als je benieuwd bent naar wat dit Hospitality Systeem voor jou en je onderneming kan betekenen, is het erg gemakkelijk om hiervoor contact op te nemen met een van de experts. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun je op je gemak kennismaken met Magic. Eerst uitproberen? Je kunt een demo van Magic aanvragen waarin je kunt gaan ontdekken hoe dit systeem werkt en hoe het in je voordeel werkt. Wanneer je eenmaal aan Magic begint, wil je niet meer terug!

Leave a Response